MUSSELPULVER.SE
  • Hem
  • Recept
  • Om
  • WEBSHOP
  • TÄVLA

Moules från Joels Brygga

3/11/2021

 
Bild
Restaurangen Joels Brygga i Träslövsläge är alltid värd ett besök. Tills du kommer dit kan du njuta av deras moules hemma, extra god som den är med musselpulver som smakförstärkare. Servera med ett riktigt gott bröd.

​
​INGREDIENSER (4 port)
1 nät musslor
1 st gul lök
1 st morot
1 st liten fänkål
2 st vitlöksklyftor
5 dl grädde
4 dl vitt vin
1 st kruka persilja
Musselpulver


SÅ HÄR GÖR DU
  • Hacka grönsakerna och bryn dem försiktigt.
  • Häll på vin och musslor.
  • Koka tills musslorna öppnar sig.
  • Lyft ur musslorna och lägg åt sidan.
  • Häll i grädden i spadet efter musslorna och låt sjuda tills ca 1/4 av av vätskan är kvar.
  • Häll musslorna ner i spadet. Förstärk smaken med musselpulver (mängd efter eget tycke - smaka av!).

Kommentarerna är stängda.

    Kategorier

    All
    Bröd
    Förrätt
    Grönsaker
    Huvudrätt
    Pasta
    Sås
    Snacks
    Soppa
    Tillbehör
    Tilltugg

Proudly powered by Weebly
  • Hem
  • Recept
  • Om
  • WEBSHOP
  • TÄVLA