MUSSELPULVER.SE
  • Hem
  • Recept
  • Om
  • WEBSHOP
  • TÄVLA

Katinkas musselrullar

22/6/2021

 
Picture
Perfekt till festen, till buffén eller bara för att det är så gott! Röran går utmärkt att frysa in och passar också lika bra på ett knäckebröd...


INGREDIENSER (ca 80-90 snittar)
1 dl finklippt dill
½ dl rostat musselpulver (några sekunder i het panna)
2 finhackade hårdkokta ägg
200 g Philadelphia-ost
1 dl crème fraiche
½ dl majonnäs
0,25 dl tomatpuré
Mjukt tunnbröd (till exempel Polarbröd), ca 11 stycken skivor
Saft från en klyfta citron
En nypa salt
Sparris eller ärtskidor till dekoration

​
SÅ HÄR GÖR DU
  • Förbered ingredienserna (koka, hacka, klipp, rosta och så vidare).
  • Blanda ihop alla ingredienser (utom sparris) och kör i mixer till en önskad konsistens.
  • Bred ut röran i önskad mängd på varje tunnbröd och rulla ihop.
  • Dela rullarna till snittar i önskad storlek. (På bilden ovan är varje rulle delad i 8 snittar.)
  • Dekorera så många snittar du vill genom att sticka ner en sparrisbit eller ärtskida. Servera direkt eller ställ in i kylen!  
​

Kommentarerna är stängda.

    Kategorier

    All
    Bröd
    Förrätt
    Grönsaker
    Huvudrätt
    Pasta
    Sås
    Snacks
    Soppa
    Tillbehör
    Tilltugg

Proudly powered by Weebly
  • Hem
  • Recept
  • Om
  • WEBSHOP
  • TÄVLA